Sportschool Bonaire

Bij onze sportschool op Bonaire in Kralendijk, met een capaciteit voor 500 personen, bieden we een unieke fitnesservaring door het Milon Cirkel concept, perfect als je snel, efficiënt en veilig wilt sporten. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar en onderscheidt zich van traditionele sportscholen door een persoonlijke en effectieve trainingsaanpak. Kom langs en ervaar hoe wij fitness naar een hoger niveau tillen!

‏‏‎ ‎Milon cirkel fitness Bonaire

‏‏Bij Sportschool Bonaire geniet je van een efficiënte training van slechts 35 minuten, verdeeld in twee rondes van 17,5 minuut elk. Ons circuit is zorgvuldig ontworpen met een vaste route, zodat iedereen dezelfde start- en eindpunten heeft. Dit zorgt ervoor dat je ongestoord kunt trainen zonder elkaar in de weg te lopen, en iedereen genoeg ruimte heeft. Elke krachtoefening duurt 1 minuut per ronde, waarna je 30 seconden hebt om naar het volgende toestel te gaan. Op de cardio-apparaten, zoals de fiets of crosstrainer, ben je 4 minuten intensief bezig. Wil je komen fitnessen op Bonaire? Kom dan langs in onze sportschool, gelegen in Kralendijk.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎Contactgegevens Health Me Bonaire

Adres: 22 Kaya Rotterdam, Kralendijk
T: 00599 786 4170
E: bonaire@healthme.nl

Neem contact op met Health Me

    Bekijk ook onze locaties in Delfgauw, Wateringse Veld, Naaldwijk, Scheveningen en Wassenaar.
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy