Kan ik het wel?

Health Me, haalbaar voor iedereen!

Zoals we weten is sporten en bewegen van levensbelang voor iedereen! Met name spier verstevigende training zorgt ervoor dat het lichaam fit & vitaal blijft. Daarnaast maken je hersenen ook nog eens het stofje endorfine aan (het gelukshormoon). Toch doet maar 18% van de bevolking aan de training. Dat komt omdat de meeste mensen niet weten wat te doen in een traditionele sportschool.

Veel van onze leden hebben nooit eerder aan krachttraining gedaan of überhaupt gesport. Voor degene die zichzelf wel zodanig wist te motiveren om een fitnessclub te betreden eindigde het avontuur al snel vaak onopgemerkt in de cardio hoek of nog erger: als sponsor van de club! Dit was niet omdat ze iets anders wilden maar omdat het voor veel mensen lastig is de juiste instellingen in te voeren, de gewichten te bepalen en tot slot nog eens het juiste ritme met het bijbehorende aantal herhalingen te maken. Maar ook hier hebben wij bij Health Me aan gedacht: door middel van de Milon training heb je volledig geautomatiseerde toestellen die door de coach zijn ingesteld op de juiste bewegingsuitslag en trainintensiteit voor jouw lijf!

Bij Health Me bieden wij het alternatief voor de sportschool en ook voor wie niet van sporten houdt.

Het alternatief voor de sportschool en haalbaar voor iedereen!

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

Contact

    @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy