Sportschool Wassenaar

De stad Wassenaar met zijn 27.000 inwoners is een nieuwe sportschool rijker! Of je nu in het centrum, Wassenaarseslag, Zijlwijk, of een andere wijk in Wassenaar woont, bij Health Me ben je aan het juiste adres. Onze sportschool in Wassenaar biedt een uniek aanbod aan fitness- en groepslessen. Of je nu een ervaren sporter bent of juist net begint met fitness, bij ons zit je goed. Onze moderne fitnessruimte is voorzien van de nieuwste en slimme cardio- en krachtmachines die jouw instellingen onthouden. Proefles doen? Meld je nu aan!

Milon cirkel fitness in Wassenaar

De Milon Cirkel is een computergestuurd fitnesscircuit dat jouw conditie en spierkracht afwisselt. Het bestaat uit 12 toestellen, waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten en bestaat uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit heeft voor iedereen dezelfde route en een vast begin- en eindpunt. Zo heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen en loop je elkaar nooit in de weg. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde en bij de cardio-toestellen (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig. Het is een efficiënte manier van sporten die jouw doelen sneller laat behalen. Meld je nu aan bij onze fitness in Wassenaar!

Health Me Wassenaar

Fitness in Wassenaar en omgeving

Wil jij fitnessen in een modern fitnesscenter en goede begeleiding krijgen? Kom dan eens langs voor een proefles.

Contactgegevens Health Me Wassenaar

T: +31 70 200 2621
E: wassenaar@healthme.nl
BTW: 865753507 B01
KVK: 91732670

Neem contact op met Health Me

    Naast Wassenaar bieden wij ook onze fitnesslessen aan in Scheveningen, Wateringse Veld, Leidschendam, Delfgauw, Voorburg en Naaldwijk.
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy