Leden

Ik wil iemand introduceren en ontvang 1 maand gratis

Het doel van Health Me is zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen om zo bij te dragen en een gezondere samenleving. Help jij ons mee?
Introduceren
Geef jij iemand een duwtje in de goede richting om te werken aan een gezonde leefstijl en blijft jouw introducee sporten bij Health Me? Dan ontvang jij een maand gratis. Deze gratis maand kan je claimen door hieronder het formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

  Openingstijden
  Bekijk via onderstaande knop de openingstijden van Health Me.
  Verplicht reserveren
  Voor een optimale drukte regulatie werken wij met een afspraken systeem. Dit zorgt er ook voor dat er voldoende aandacht is voor de sporters. Iedere kwartier laten wij drie of 4 nieuwe leden toe. Staat jouw gewenste tijd niet in het overzicht dan is dit blok al volgepland. Maak je geen zorgen er is altijd voldoende plek! Inplannen kan via de Health Me app deze kan je downloaden via de appstore voor Apple of via de playstore voor android. Je wordt dan doorgeleid naar sportivity. Hier maak je eenvoudig je wachtwoord aan. Je inlogcode is het door jou opgegeven mailadres. Kom je er nu niet uit laat het jouw Health Me coach weten en dan wordt je geholpen. 
  Abonnement bevriezen
  Ben je even niet in de gelegenheid om te sporten? Geen probleem, bij Health Me houden we rekening met jouw situatie. Let op: je abonnement pauzeren doe je op de club door het pauzeringsformulier te tekenen.

  Hieronder een overzicht van de mogelijkheden om te pauzeren met de daarbij behorende voorwaarden:
  Jaarlijks kan er maximaal één maand vakantie worden opgenomen. Tijdens de vakantie loopt de betalingsverplichting door. Aan het eind van de abonnementsduur wordt de afwezige periode toegekend als gratis periode. Is de abonnementsduur reeds verstreken zal de korting worden toegekend bij de herstart van het sporten.

  Afwezigheidsduur van maximaal één maand. De contributie tijdens deze periode gaat door. Aan het eind van de abonnementsduur wordt de afwezige periode toegekend als gratis periode. Is de abonnementsduur reeds verstreken zal de korting worden toegekend bij de herstart van het sporten.

  Bij afwezigheid langer dan een maand door: ziekte, ziekenhuisopname of sterftegeval van partner, is er de mogelijkheid om het abonnement tot 3 maanden te bevriezen. Gedurende deze periode gaan de betalingsverplichtingen door. Aan het eind van de abonnementsduur wordt de afwezige periode toegekend als gratis periode. Is de abonnementsduur reeds verstreken zal de korting worden toegekend bij de herstart van het sporten.
  Bij een bewijsbare baan of woning in het buitenland kan het abonnement voor maximaal drie maanden per jaar worden bevroren. Tijdens de afwezige periode zijn er geen betalingsverplichtingen. Echter wordt de abonnementsduur verlengd met de niet betaalde afwezigheidsperiode.
  Ik wil meer informatie
  Zoals we weten is sporten en bewegen van levensbelang voor iedereen! Met name spier verstevigende training zorgt ervoor dat het lichaam fit & vitaal blijft. Daarnaast maken je hersenen ook nog eens het stofje endorfine aan (het gelukshormoon). Toch doet maar 18% van de bevolking aan de training. Dat komt omdat de meeste mensen niet weten wat te doen in een traditionele sportschool. Hier heeft Health Me dé oplossing voor! Maak nu kennis met het alternatief voor de sportschool waarbij jouw doelen worden bereikt! Ook jij kan het!
  Algemene voorwaarden
  Bekijk via onderstaande knop de algemene voorwaarden van Health Me.
  Garantieperiode

  Bij Health Me zijn wij zo overtuigd van ons concept dat iedereen bij het afsluiten bij één van onze formules automatisch gebruik maakt van de garantieperiode. Hierin garanderen wij dat we je fitter, sterker en vitaler kunnen maken mits je met regelmaat van minimaal twee keer per 10 dagen en optimaal twee keer per week komt Milonnen.

  De garantieperiode heeft een duur van drie maanden. In deze drie maanden dien je minimaal 20 keer te komen trainen op de Milon. Tussen de trainingen moet je minimaal één dag rust houden. Dit heeft te maken met de herstelperiode (supercompensatie) van de spieren. Besluit je binnen 3 maanden waarbij je minimaal 20 keer hebt getraind op de Milon dat het concept toch niet volledig aansluit bij jouw wensen en behoefte dan kan je vrijblijvend stoppen zonder verdere uitleg of verplichtingen.

  Ga jij deze uitdaging aan? Meld je dan nu aan voor een gratis try-out!

  Feedback

  Er is altijd ruimte voor verbetering! Daarom staan wij op voor suggesties hoe wij kunnen verbeteren. Het kan natuurlijk ook zijn dat je erg tevreden bent over Health Me. Dan horen wij dit natuurlijk ook graag. Wij kijken graag uit naar jouw feedback!

  Geef jouw feedback!


   Health Me blog

   Man zit bij Health Me op de Leg Extension.
   Milon Training
   Gezond eten
   Bewust zijn van je voeding, beweging en rust

   Meld je hieronder aan voor een gratis try out bij Health Me

    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

     @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy