Wateringse Veld

Sportschool Wateringse Veld

Woon jij in Wateringse Veld en ben je opzoek naar een sportschool die jou helpt bij jouw doelen? Health Me Wateringse Veld is makkelijk te bereiken en biedt een vorm van personal training op een goedkope manier. Wij onderscheiden van traditionele fitness door gebruik te maken van de Milon cirkel.

Milon cirkel training in Wateringse Veld

De Milon cirkel kent 12 computergestuurde toestellen waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten bestaande uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit kent een vaste route en heeft voor iedereen hetzelfde begin en eindpunt. Zo loop je elkaar nooit in de weg en heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde, als de minuut is verstreken heb je 30 seconden de tijd om te wisselen van toestel. Op een cardio toestel (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig.

sportschool delfgauw

Fitness in Wateringse Veld en omgeving

Wil jij fitnessen in een modern fitnesscenter en goede begeleiding krijgen? Kom dan eens langs voor een proefles.

Contactgegevens Health Me Wateringse Veld

T: 070 221 0423
E: wateringseveld@healthme.nl
BTW: NL86107667B01
KVK: 77642090

Neem contact op met Health Me

    Naast Wateringse Veld bieden wij ook onze fitnesslessen aan in Leidschendam, Delfgauw, Scheveningen , Naaldwijk en Wassenaar.
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy