Locatie Wateringse Veld

Health Me Wateringse Veld

Adres:
San Franciscosingel 1
2548 HS Den Haag

Neem contact op!

Fit en slank binnen 35 minuten bij Health Me Wateringse Veld

Woon jij in Wateringse Veld en ben je opzoek naar een sportschool die jou helpt bij jouw doelen? Health Me Wateringse Veld is makkelijk te bereiken en biedt een vorm van personal training op een goedkope manier. Wij onderscheiden van traditionele fitness door gebruik te maken van de Milon cirkel.

De Milon cirkel kent 12 computergestuurde toestellen waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten bestaande uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit kent een vaste route en heeft voor iedereen hetzelfde begin en eindpunt. Zo loop je elkaar nooit in de weg en heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde, als de minuut is verstreken heb je 30 seconden de tijd om te wisselen van toestel. Op een cardio toestel (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig.

Contactgegevens Health Me Wateringse Veld

T: 070 221 0423
E: wateringseveld@healthme.nl 
BTW: NL86107667B01
KVK: 77642090

Openingstijden Health Me Wateringse Veld

Neem contact op met Health Me

    Bekijk maandactie
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2022 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy