Sportschool Delfgauw

Onze sportschool in Delfgauw is ultiem geschikt voor de klanten uit Delft & Delfgauw! Met een aantal minuten rijden bevindt je je op onze locatie in Delfgauw. De locatie Delfgauw onderscheidt zich net als alle andere locaties van Health Me van traditionele fitness. Met de Milon cirkel bieden wij een goedkope manier van personal training aan.

Milon cirkel training in Delfgauw

De Milon cirkel kent 12 computergestuurde toestellen waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten bestaande uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit kent een vaste route en heeft voor iedereen hetzelfde begin en eindpunt. Zo loop je elkaar nooit in de weg en heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde, als de minuut is verstreken heb je 30 seconden de tijd om te wisselen van toestel. Op een cardio toestel (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig. Wil jij fitnessen in Delfgauw? Kom dan langs in onze sportschool.

sportschool Delfgauw

Fitness in Delfgauw en omgeving

Wil jij fitnessen in een modern fitnesscenter en goede begeleiding krijgen? Kom dan eens langs voor een proefles.

Sportschool Health Me Delfgauw

T: 015 202 3330
E: delfgauw@healthme.nl
BTW: NL863053130B01
KVK: 83969225

Neem contact op met Health Me

    Naast Delfgauw bieden wij ook onze fitnesslessen aan in Wateringse Veld, Leidschendam, Scheveningen , Naaldwijk en Wassenaar.
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy