Over Health Me

Waarom Health Me?

Health Me helpt jou om je persoonlijke doelen te realiseren. Wil je afvallen, sterker worden of van die blessure afkomen? Health Me is er voor iedereen! Onze toestellen helpen je om je doel veilig en efficiënt te behalen. Onze coaches geven je een extra duwtje in je rug. Door de Milon cirkel ben je maar 35 minuten bezig, waardoor je jouw doelen sneller kunt behalen. De Milon cirkel werkt 30% effectiever dan een traditionele fitness training.

Slank

Door ons Health Me concept hebben we al vele mensen geholpen aan een slanker en strakker lijf door wekelijks 2 keer te sporten in sessies van 35 minuten onder begeleiding van een coach. Heb je naast het sporten nog een extra prikkel nodig om jouw gewenste doel te behalen? Dan begeleiden we je ook graag op het gebied van voeding. Wij helpen bij het maken van een persoonlijk voedingsplan.

Sterk

Het valt je soms misschien wel eens op dat sommige dagelijkse dingen meer energie kosten dan normaal! Dit heeft allemaal te maken met het afnemen van spierkracht. Vanaf je dertigste levensjaar breken de spieren op microniveau langzaam af. Je kunt dit tegengaan door te gaan sporten! Door het Milon concept train je 30% effectiever dan een traditionele training.

Fit

Wil jij ook de trap oplopen, een stevige wandeling maken of een stukje sprinten zonder dat je op adem moet komen? Bij Health Me komt jouw energielevel weer op pijl. Dit gebeurt door middel van een op maat gemaakt plan, zodat het voor alle leeftijden haalbaar maar toch uitdagend is. Zo kun je op een veilige manier de gewenste doelen behalen.

Hoe werkt Health Me?

Iedereen weet hoe belangrijk sporten is. Want dankzij sporten, haal je meer uit het leven. Vind je het helemaal niks om te trainen in een traditionele sportschool tussen al die vele leeftijdscategorieen? Fantastisch! Want bij Health Me focussen we ons op mensen vanaf 40 jaar, die gezonder willen leven zonder uren in de sportschool te spenderen tussen alle andere sporters. Welkom bij Health Me!

Hoe gaan we dat doen?

Door gebruik te maken van de Milon cirkel ben je in slechts 35 minuten klaar met je training. Per sessie ben je tot 30% effectiever bezig dan tijdens traditionele fitness. Door wekelijks 2 sessies te doen behaal je jouw doelen sneller. Wil jij ook eens kijken of Health Me bij jou past? Kom eens een sessie meedoen en kijk of jij je thuis voelt in onze sportclub!

Milon cirkel

De Milon cirkel kent 12 computergestuurde toestellen waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten bestaande uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit kent een vaste route en heeft voor iedereen hetzelfde begin en eindpunt. Zo loop je elkaar nooit in de weg en heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde, als de minuut is verstreken heb je 30 seconden de tijd om te wisselen van toestel. Op een cardio toestel (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig.
Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

Contact

    @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy