Garantieperiode

Garantieperiode

Bij Health Me zijn wij zo overtuigd van ons concept dat iedereen bij het afsluiten bij één van onze formules automatisch gebruik maakt van de garantieperiode. Hierin garanderen wij dat we je fitter, sterker en vitaler kunnen maken mits je met regelmaat van minimaal twee keer per 10 dagen en optimaal twee keer per week komt Milonnen.

De garantieperiode heeft een duur van drie maanden. In deze drie maanden dien je minimaal 20 keer te komen trainen op de Milon. Tussen de trainingen moet je minimaal één dag rust houden. Dit heeft te maken met de herstelperiode (supercompensatie) van de spieren. Besluit je binnen 3 maanden waarbij je minimaal 20 keer hebt getraind op de Milon dat het concept toch niet volledig aansluit bij jouw wensen en behoefte dan kan je vrijblijvend stoppen zonder verdere uitleg of verplichtingen.

Ga jij deze uitdaging aan? Meld je dan nu aan voor een gratis try-out!

Meld je hieronder aan voor een gratis try out bij Health Me

    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy