Locatie Naaldwijk

Health Me Naaldwijk

Adres:
Willem van Hooffstraat 91
2671 JC Naaldwijk

Neem contact op!

Fit en slank binnen 35 minuten bij Health Me Naaldwijk

Onze sportschool in Naaldwijk werkt met de Milon cirkel. Zo onderscheiden wij ons van de traditionele fitness en wordt er op een goedkope manier een vorm van personal training aangeboden.

De locatie bevindt zich in het centrum van Naaldwijk en maakt gebruik van de Milon cirkel. De Milon cirkel kent 12 computergestuurde toestellen waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten bestaande uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit kent een vaste route en heeft voor iedereen hetzelfde begin en eindpunt. Zo loop je elkaar nooit in de weg en heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde, als de minuut is verstreken heb je 30 seconden de tijd om te wisselen van toestel. Op een cardio toestel (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig.

Contactgegevens Health Me Naaldwijk

T: 0174 35 20 58
E: naaldwijk@healthme.nl   
BTW: NL859256662B01
KVK: 72841346

Openingstijden Health Me Naaldwijk

Neem contact op met Health Me

    Bekijk maandactie
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2022 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy