Locatie Scheveningen

Health Me Scheveningen

Adres:
Scheveningseweg 88
2584 AC Den Haag

Neem contact op!

Fit en slank binnen 35 minuten bij Health Me Scheveningen 

Een van onze locaties is Health Me in Scheveningen. De sportschool is gelegen langs de Scheveningseweg en is dus makkelijk te bereiken. Ook Scheveningen maakt gebruik van de Milon cirkel. Zo onderscheiden wij ons van de traditionele fitness en wordt er op een goedkope manier een vorm van personal training aangeboden.

De Milon cirkel kent 12 computergestuurde toestellen waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten bestaande uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit kent een vaste route en heeft voor iedereen hetzelfde begin en eindpunt. Zo loop je elkaar nooit in de weg en heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde, als de minuut is verstreken heb je 30 seconden de tijd om te wisselen van toestel. Op een cardio toestel (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig.

Contactgegevens Health Me Scheveningen

T: 070 221 1936
E: scheveningen@healthme.nl 
BTW: 857937364B01
KVK: 69606161

Openingstijden Health Me Scheveningen

Neem contact op met Health Me

    Bekijk maandactie
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2022 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy