Scheveningen

Claim jouw gratis lifestyle test!

Start met jouw gratis lifestyletest!

Sportschool Scheveningen

Trainen bij Health Me, de sportschool in Scheveningen? Deze sportschool is gelegen langs de Scheveningseweg en is dus makkelijk te bereiken. Ook Scheveningen maakt gebruik van de Milon cirkel. Zo onderscheiden wij ons van de traditionele fitness en wordt er op een goedkope manier een vorm van personal training aangeboden.

Milon cirkel training in Scheveningen

De Milon cirkel kent 12 computergestuurde toestellen waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten bestaande uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit kent een vaste route en heeft voor iedereen hetzelfde begin en eindpunt. Zo loop je elkaar nooit in de weg en heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde, als de minuut is verstreken heb je 30 seconden de tijd om te wisselen van toestel. Op een cardio toestel (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig. Wil jij fitnessen in Scheveningen? Kom dan langs in onze sportschool.

sportschool scheveningen

Fitness in Scheveningen en omgeving

Wil jij fitnessen in een modern fitnesscenter en goede begeleiding krijgen? Kom dan eens langs voor een proefles.

Contactgegevens Health Me Scheveningen

T: 070 221 1936
E: scheveningen@healthme.nl
BTW: 857937364B01
KVK: 69606161

Neem contact op met Health Me

  Naast Scheveningen bieden wij ook onze fitnesslessen aan in Wateringse Veld, Leidschendam, Delfgauw en Naaldwijk.
  Bekijk maandactie
  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

  Contact

   @ 2022 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy