Sportschool Voorburg

Fitness Voorburg

Wil jij graag starten met fitness nabij Voorburg? Of je nu fitter wil worden, wil afvallen of een betere conditie op wil bouwen, veel mensen vinden het lastig om de eerste stap te zetten naar de sportschool. Dat snappen wij bij Health Me als geen ander. Health Me is de ideale sportschool nabij Voorburg om in te stappen als beginner. Dat komt door onze garantieperiode en het gebruik van de Milon cirkel. Op zoek naar een goede sportschool dichtbij Voorburg? Lees dan snel verder! Meld je aan voor een proefles bij onze sportschool in Voorburg of een andere locatie bij jou in de buurt én ervaar onze unieke fitnesservaring.

Sporten met Milon Cirkel in Voorburg

Om het progressie te boeken is het belangrijk om jouw startpunt en jouw doelen in kaart te brengen. In het concept van Health Me bepalen we in een vrijblijvend adviesgesprek jouw persoonlijke doelen. Tijdens de eerste training gaan we aan de slag met een bodyscan en een krachtmeting om jouw startpunt te bepalen. Je gegevens komen op een persoonlijk polsbandje te staan. Als je gaat trainen kun je met je polsbandje inloggen op de apparaten. Deze zullen zich automatisch aanpassen naar jouw gewenste gewicht. Ideaal toch? Je hoeft zelf niet na te denken over een passend gewicht, dat wordt automatisch voor je ingesteld.

sportschool Voorburg Health Me

Effectieve training voor iedereen

Heb je moeite om de motivatie te behouden? Wil je zeker weten of je oefeningen goed uitvoert? Weet je niet hoe je jouw doelstelling op de meest effectieve manier kunt behalen? Het is logisch dat je dit niet allemaal weet. Daar hebben we bij Health Me de beste coaches voor! De Health Me coaches in Voorburg houden jou gemotiveerd, zorgen dat je oefeningen goed uitvoert en zorgen ervoor dat je persoonlijke doelen kunt behalen. En dat allemaal terwijl je samen traint met anderen. Dat is niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam!

Trainen met de Milon Cirkel

Wij werken met een effectief systeem: de Milon Cirkel. De cirkel bestaat uit twaalf toestellen, allemaal gericht op een andere spiergroep of gericht op conditie. De toestellen in de Milon Cirkel zijn bijzonder: ze passen zich automatisch aan, aan jouw trainingsgewicht. Door in te loggen met het eerder genoemde polsbandje weet het toestel met welke instellingen jij wil trainen en past dit automatisch aan. Tijdens de Milon Training kom je in twee rondes van 17,5 minuut langs alle apparaten en heb je er binnen no-time een effectieve training op zitten!
 • Sneller
 • Gevarieerd
 • Veilig
 • Slimmer

Spreekt deze effectieve manier van trainen jou aan? Kom snel langs in onze sportschool vlakbij Voorburg om het uit te proberen! 

Vragen over de Milon Cirkel? Bel ons op!

Neem contact op met Health Me

  Naast deze locatie hebben wij ook sportschoolvestigingen in en rond LeidschendamRijswijk, Den Haag, en Naaldwijk.
  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

  Contact

   @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy