Sportschool Rijswijk

Sporten in Rijswijk

Rijswijk is een stad met ongeveer 55.000 inwoners en bestaat uit verschillende wijken. Of je nu in Oud Rijswijk, Muziekbuurt, Leeuwendaal, of een andere wijk in Rijswijk woont, bij Health Me ben je aan het juiste adres. Onze sportschool in Rijswijk biedt een uniek aanbod aan fitness. Of je nu een ervaren sporter bent of juist net begint met fitness, bij ons zit je goed. Onze moderne fitnessruimte is voorzien van de nieuwste en slimme cardio- en krachtmachines die jouw instellingen onthouden. Proefles doen? Meld je nu aan!

Fitness in Rijswijk

Bij Health Me bieden wij niet alleen fitness aan in Rijswijk, maar ook in de nabije omgeving van Wateringen, Leidschendam, Scheveningen en Westland. Ons fitnesscenter biedt goede begeleiding en moderne apparatuur. Of je nu wil afvallen, spierkracht opbouwen of werken aan je conditie, bij ons kan het allemaal. Kom langs voor een proefles en ontdek wat wij te bieden hebben!

fitness Rijswijk

Milon Cirkel training in Rijswijk

De Milon Cirkel is een computergestuurd fitnesscircuit dat jouw conditie en spierkracht afwisselt. Het bestaat uit 12 toestellen, waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten en bestaat uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit heeft voor iedereen dezelfde route en een vast begin- en eindpunt. Zo heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen en loop je elkaar nooit in de weg .Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde en bij de cardio-toestellen (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig. Het is een efficiënte manier van sporten die jouw doelen sneller laat behalen. Benieuwd of jij het kan? Doe de gratis lifestyletest nu.

Fit en slank in 35 minuten

Fit en slank in 35 minuten Met de Milon Cirkel trainingen wissel je conditie en spierkracht af en behaal je jouw fitnessdoelen sneller. Lees hier verder over slank & fit worden, pijn & klachten, vitaal & gezond of antiveroudering. Het is een efficiënte manier van sporten in groepsverband en duurt slechts 35 minuten. Er is altijd een vaste route die je aflegt, zodat je elkaar nooit in de weg loopt. Het is een uitstekend alternatief voor personal training in Rijswijk. Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan bij onze sportschool in Rijswijk en ontdek de voordelen van de Milon Cirkel

Neem contact op met Health Me

    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy