Leidschendam

Sportschool Leidschendam

Onze sportschool in Leidschendam werkt met de Milon cirkel gestoken in het eigen jasje. Met de Milon cirkel onderscheiden wij ons van traditionele fitness en wordt er op een goedkope manier een vorm van personal training aangeboden.

Milon cirkel training in Leidschendam

De Milon cirkel kent 12 computergestuurde toestellen waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten bestaande uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit kent een vaste route en heeft voor iedereen hetzelfde begin en eindpunt. Zo loop je elkaar nooit in de weg en heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde, als de minuut is verstreken heb je 30 seconden de tijd om te wisselen van toestel. Op een cardio toestel (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig. Wil je fitnessen in Leidschendam? Kom dan zeker eens langs voor een gratis intakegesprek.

sportschool leidschendam

Fitness in Leidschendam en omgeving

Wil jij fitnessen in een modern fitnesscenter en goede begeleiding krijgen? Kom dan eens langs voor een proefles.

Contactgegevens Health Me Leidschendam

T: 070 221 0070
E: leidschendam@healthme.nl
BTW: NL860111428B01
KVK:7502061

Neem contact op met Health Me

    Bekijk ook onze locaties in Delfgauw, Wateringse Veld, Naaldwijk, Scheveningen en Wassenaar.
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy