Sportschool Den Haag

Kom naar fitness Health Me in Den Haag

Zoek je naar een goede sportschool in Den Haag? Waar jij onder goede begeleiding en op jouw niveau aan je gezondheid en lichaam kan werken? Dan is Health Me de perfecte sportschool voor jou! Onze sportschool biedt een uniek aanbod aan fitness- en groepslessen. Of je nu een ervaren sporter bent, of net begint met fitness, bij Health Me passen we de training aan naar jouw niveau. Onze moderne sportscholen in Den Haag zijn voorzien van innovatieve en slimme cardio- en krachtmachines. Onze fitnessapparaten onthouden namelijk de instellingen van jouw work-out en dagen jou iedere keer een beetje meer uit! Proefles doen? Gelukkig voor jou is er altijd wel een Health Me sportschool bij je in de buurt. Meld je nu aan!

Milon Cirkel training in Den Haag volgen?

De Milon cirkel kent 12 slimme, computergestuurde toestellen waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een Milon training duurt slechts 35 minuten en bestaat uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit kent een vaste route en heeft voor iedereen hetzelfde begin en eindpunt. Zo loop je elkaar nooit in de weg en heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde, als de minuut is verstreken heb je 30 seconden de tijd om te wisselen van toestel. Op een cardio toestel (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig. Lijkt je dit wat? Meld je dan aan bij onze fitness in Den Haag of doe de gratis online lifestyletest!

Wateringse Veld - Locatie #1 in Den Haag

T: 070 221 0423
E: wateringseveld@healthme.nl
Grootte: 350m2
KVK: 77642090

Sportschool in Den Haag met milon cirkel concept

Scheveningen - Locatie #2 in Den Haag

#2 T:070 221 1936
E: E: scheveningen@healthme.nl
Grootte: 277m2
KVK: 69606161

sportschool in Den Haag

Locatie #3 in Den Haag

#3 T: 070 221 0070
E: leidschendam@healthme.nl
Grootte: 180m2
KVK:7502061

Binnenkant foto's sportschool in Den Haag

Fitness in Den Haag?

Niet alleen werk jij tijdens onze trainingen aan een mooier lichaam, ook zit je door sporten lekkerder in je vel en krijg je voldoende lichaamsbeweging. De combinatie van cardio- en krachttraining die zich continu aanpast aan jouw niveau maakt iedere training weer een uitdaging. Doordat je tijdens onze lessen gericht bezig bent met je conditie en verschillende spiergroepen traint, heb je een effectieve full-body-workout afgerond in maar liefst 35 minuten.

Slechts 35 minuten trainen in een luxe sportschool

Zou jij het liefste met een personal trainer sporten, zodat je zeker weet dat je de oefeningen op de goede manier en het juiste niveau uitvoert? Vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Of weet je niet hoe je moet beginnen met sporten? Geen zorgen, je bent niet de enige! In onze luxe sportscholen in Den Haag hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Onze coaches begeleiden je hier volledig in. Het unieke aan ons concept is dat je altijd met een groep traint, jong en oud, maar wel op jouw eigen niveau traint en focust op jouw persoonlijke doelen. Wil je afvallen, sterker worden of van die vervelende blessure afkomen? Volg een proefles in een van onze fitness clubs in Den Haag of omgeving.

Neem contact op met Health Me

    Naast Den Haag bieden wij ook onze fitnesslessen aan in en nabij Wateringse Veld, Leidschendam, Delfgauw, Scheveningen en Westland. Health Me is een fitnesscentra waar je verantwoord kan sporten door onze begeleiding. Onze club biedt voldoende faciliteiten als andere sportscholen, waaronder groepslessen. Een standaard work-out in onze gym is een groepsles op zich zelf. Je werkt samen in een cirkel de oefeningen af, hierdoor voelt het als een groepsles. Ben jij benieuwd of Health Me de juiste sportschool voor jou is? Kom dan snel langs en maak gebruik van onze acties waarmee je een maand gratis sport. Lekker inspannen met jouw groepslessen, gebruik maken van onze faciliteiten zoals koffie en thee, meld je dan nu aan!
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy