Slank en fit

Wil jij beter en lekkerder in je vel zitten?

Heb jij het gevoel dat je niet lekker in je vel zit of dat je wat kilo’s wilt verliezen? Met ons gerenommeerde Health Me concept hebben wij al vele mensen mogen helpen. Samen met jouw coach stel je doel op. Een van de doelen kan zijn om slanker en fitter te worden.

Voeding speelt een belangrijke rol bij het beter en fitter voelen van je lichaam. Health Me helpt jou de volgende punten:

Informatie over voedingEigen voedingsschema op maatPersoonlijke begeleidingHulp bij het sportenInformatie over de balans tussen voeding en beweging

Health Me is meer dan een sportschool alleen!

Met het gerenommeerde Health Me concept hebben wij vele mensen geholpen om een slanker en strakker lijf te realiseren. Dit met wekelijks maar 2 keer per week sporten in sessies van 35 minuten onder begeleiding van een coach. Mocht je vaker willen komen dan ben je van harte welkom! Heeft je lichaam naast het sporten een extra prikkel nodig om het gewenste doel in korte tijd te bereiken, dan begeleiden wij jou ook op het gebied van persoonlijke voedingscoaching op maat. Meld je nu aan om slank te worden en zie de centimeters verdwijnen!

Milon trainingen

Ga spierafbraak tegen

Vanaf het 30e levensjaar beginnen spieren op microniveau langzaam af te breken. Hoe lager de spierdensiteit des te langzamer het metabolisme wordt. Dit is een langzamere stofwisseling. Ook al verander je niets in je voedingspatroon komt het lichaam toch gemiddeld een kilo aan vet per jaar bij. Daarnaast is het zo dat 1 kilo vet vetmassa 4 keer het volume heeft van een kilo spiermassa. Kortom minder spier en meer vet zie je niet direct op de weegschaal maar zorgt wel voor de nodige maatjes extra!

Wat vertellen leden over ons?

"Ik heb mijn eerste fase in the pocket. Mijn rugklachten zijn verminderd en zelfs de pijn van mijn hielspoor is minder. Ik had nooit gedacht dat ik het vol zou houden maar het voelt heel goed!"
Henna
"Het is een feestje om te komen hier en het is altijd gezellig. Ik merk dat mijn conditie beter wordt en mijn buik wordt steeds sterker."
Esmeralda

Meld je hieronder aan voor een gratis try out bij Health Me

    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy