Reviews

Wat vertellen leden over ons?

"Ik heb mijn eerste fase in the pocket. Mijn rugklachten zijn verminderd en zelfs de pijn van mijn hielspoor is minder. Ik had nooit gedacht dat ik het vol zou houden maar het voelt heel goed!"
Henna
"Het is een feestje om te komen hier en het is altijd gezellig. Ik merk dat mijn conditie beter wordt en mijn buik wordt steeds sterker."
Esmeralda
"Na wat twijfels (vanwege beroep en uiterst gevarieerde werktijden buiten Nederland) meegedaan met het voedingsproject. Het is wat handiger om bij dit traject vaste dagen thuis te zijn om de voeding bij te houden. De voeding is heel makkelijk bij te houden in de app (eventueel middels streepjescode op de verpakking). Zonder streepjescode vergt het wat creativiteit om de producten in te voeren. Vanaf de eerste dag wordt je je al bewust over het aantal calorieën en voedingswaarde van een product. Omdat ik regelmatig onderweg ben heeft coach Almar heel wat goede tips aangedragen om toch binnen het aantal afgesproken calorieën te kunnen blijven. In het buitenland werkt de streepjescode op de producten niet dus moet deze handmatig ingevoerd worden. Mijn primaire doel was voornamelijk om af te vallen en dat is ruimschoots gelukt met zo'n kleine 10 kilo eraf. Tegen verwachting in heeft me dit best weinig moeite gekost; het valt heel erg mee wat je allemaal nog mag eten. De app geeft een heel duidelijk overzicht. Mooi meegenomen is het stuk bewustwording van wat een product daadwerkelijk aan voedingswaarde bevat. Na dit traject is het best eenvoudig om het aangeleerde zelf voort te zetten. Al met al is dit afgeronde traject een aanrader. Bedankt Almar!"
Berry
Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

Contact

    @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy