Mobiliteitstraining Five 5

Merk jij dat jouw spieren minder soepel zijn?

Merk jij in het dagelijks leven dat alles een stuk minder soepel gaat? Je hebt pijn bij het bukken of een kleine inspanning is al te veel. Met de Mobiliteitstraining Five 5 gaan we deze klachten verhelpen. We startten met een startgesprek om te kijken waar je last van hebt. Vervolgens maken we een passend schema op maat. Met dit schema kunt je bij ons komen sporten en zal een coach jouw begeleiden.

Merk je dat de volgende de punten moeilijk gaan? Neem dan contact met ons op.
Moeite of pijn bij bukken(acute) RugklachtenHals- & Nek klachtenSlecht slapenWakker worden met een stijve rugMoeite met lang staan en wandelen
Ouderenbeweging

Wij bieden een luisterend oor!

Heb je last van de bovenstaande klachten? Twijfel niet langer en kom bij ons langs. Wij gaan kijken waar we jou mee kunnen helpen om zo je klachten te verhelpen. Naast het sporten geven wij ook voedingsadvies. Want niks is zo belangrijk als de juiste voeding. Die heeft niet alleen effect op je lichaam maar ook bij het herstel van je klachten.

Meld je hieronder aan voor een gratis try out bij Health Me

    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy