Krachttraining

Meer kracht en energie halen uit je lichaam? Begin dan met krachttraining

Wil je meer energie en koolhydraten verbranden? Begin dan met het trainen van je spieren. Spierdefinitie zorgt ervoor dat de juiste rondingen en vormen worden geaccentueerd. Vanaf je dertigste levensjaar beginnen spieren op microniveau af te breken. Maar dit kunnen we tegengaan door krachttraining.

Wat zijn de voordelen van krachttraining?
Het stimuleert je spiermassaJe hebt meer energieJe voelt je fitterBetere conditie
Train je spieren
Een vrouw staat aan de balie bij Health Me.

Waarom krijgen mannen sneller spieren dan vrouwen?

Bij het trainen van de spieren kan het zijn dat het bij mannen sneller gaat dan bij vrouwen. Dit heeft te maken dat het mannelijke hormoon testosteron sneller spieren ontwikkelt dan het vrouwelijke hormoon oestrogeen.

Met Health Me train je op de juiste manier

Trainen bij Health Me gaat er net even wat anders aan toe dan in een ‘normale sportschool’. Bij Health Me starten we met een screening van het lichaam. Hiermee meten we alle waardes en kunnen we voor ieder een passend schema op maat maken. Samen met een persoonlijke coach ga je aan de slag met onze Milon Cirkel.

Zet nu de stap naar een krachtiger lichaam

Meld je aan en maak alvast kennis met onze gezellige coaches.

Wat vertellen leden over ons?

"Ik heb mijn eerste fase in the pocket. Mijn rugklachten zijn verminderd en zelfs de pijn van mijn hielspoor is minder. Ik had nooit gedacht dat ik het vol zou houden maar het voelt heel goed!"
Henna
"Het is een feestje om te komen hier en het is altijd gezellig. Ik merk dat mijn conditie beter wordt en mijn buik wordt steeds sterker."
Esmeralda

Meld je hieronder aan voor een gratis try out bij Health Me

    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy