Sportschool Wateringen

Fitness in Wateringen

Ben je op zoek naar een sportschool in Wateringen? Dan is Health Me de perfecte keuze voor jou. Onze sportschool biedt een uniek aanbod aan fitness- en groepslessen. Of je nu een ervaren sporter bent of juist net begint met fitness, bij ons zit je goed. Onze moderne fitnessruimte is voorzien van de nieuwste en slimme cardio- en krachtmachines die jouw instellingen onthouden. Proefles doen? Meld je nu aan!

Milon Cirkel sportschool in Wateringen

De Milon cirkel kent 12 computergestuurde toestellen waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten bestaande uit twee rondes van 17,5 minuut. Het circuit kent een vaste route en heeft voor iedereen hetzelfde begin en eindpunt. Zo loop je elkaar nooit in de weg en heeft iedereen voldoende ruimte om te trainen. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde, als de minuut is verstreken heb je 30 seconden de tijd om te wisselen van toestel. Op een cardio toestel (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig. Lijkt je dit wat? Meld je dan aan bij onze fitness in Wateringen!

sportschool wateringen

Fitness in Wateringen en omgeving

Wil jij fitnessen in een modern fitnesscenter en goede begeleiding krijgen? Kom dan eens langs voor een proefles.

Fit en slank in 35 minuten

Wil je jouw fitnessdoelen sneller behalen? Met de Milon Cirkel trainingen wissel je conditie en spierkracht af. In slechts 35 minuten doe je twee rondes, ideaal als je weinig tijd hebt om te gaan sporten! Er is altijd een vaste route die je aflegt, je loopt elkaar dus nooit in de weg. Een alternatief voor een personal training in Wateringen, maar dan in groepsverband.

Neem contact op met Health Me

    Naast Wateringen bieden wij ook onze fitnesslessen aan in en nabij Wateringse Veld, Leidschendam, Delfgauw, Scheveningen , Delft, Rijswijk, Nootdorp en Naaldwijk.
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy