Sportschool Westland

Fitness Westland

Op zoek naar een sportschool in Westland? Health Me is gevestigd in het hart van het Westland en biedt een uniek aanbod aan fitness- en groepslessen. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint met fitness, bij ons vind je wat je zoekt. Onze moderne fitnessruimte is uitgerust met de nieuwste en slimste cardio- en krachtmachines die jouw instellingen onthouden. Wil je het eerst uitproberen? Vraag nu een proefles aan!

Milon cirkel training in Westland

De Milon Cirkel is een revolutionair trainingsconcept dat slechts 35 minuten duurt en bestaat uit 12 slimme computergestuurde toestellen, waaronder 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Het circuit heeft een vaste route en voor iedereen hetzelfde begin- en eindpunt. Zo loop je elkaar nooit in de weg en heb je voldoende ruimte om te trainen. Elke krachttraining duurt 1 minuut per ronde en na afloop van elke ronde heb je 30 seconden om van toestel te wisselen. Op een cardio-apparaat (fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig. Wil je fit en slank worden in slechts 35 minuten? Probeer dan onze Milon Cirkel training bij Health Me in Westland.

fitness Westland

Sportschool voor ouderen Westland

Ben je als 60-plusser op zoek naar een sportschool in Westland? Bij Health Me begrijpen we dat sporten belangrijk is, ongeacht je leeftijd. Daarom bieden wij speciale groepslessen en fitness voor ouderen, zodat je op een veilige en effectieve manier kunt werken aan je gezondheid en fitheid. Onze ervaren trainers zullen je helpen om je fitnessdoelen te bereiken en tegelijkertijd te zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. Benieuwd of Health Me iets voor jou is? Doe hier onze gratis online lifestyletest!

Sporten in Westland?

Ben je op zoek naar een plek om te sporten in Westland? Kom dan langs bij Health Me. Onze deskundige trainers zijn er om je te motiveren en je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken. Je kunt eventueel een voedingsplan op maat nemen om jouw doelen nog sneller te behalen. Meer weten? Kom dan eens langs en informeer hiernaar of bekijk onze tarieven.

Neem contact op met Health Me

    Naast onze locatie in Westland (Naaldwijk) bieden wij onze fitnesslessen ook aan in en rond Wateringse Veld, Leidschendam, Delfgauw, Nootdorp en Scheveningen.
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy