Sportschool Delft

Fitness Delft

Wil je sporten in Delft en zoek je naar een goede sportschool in Delft? Dan is Health Me de perfecte sportschool voor jou! Bij Health Me kun jij onder goede begeleiding en op jouw niveau aan je gezondheid, conditie en lichaam werken. Onze moderne locatie in Delfgauw biedt een uitgebreid aanbod aan fitness- en groepslessen aangepast aan jouw niveau. Sporten met slimme cardio- en krachtmachines die je work-out instellingen onthouden, en jou iedere keer weer een beetje meer uitdagen! Meld je aan voor een proefles bij jou in de buurt en ervaar de unieke fitnesservaring van Health Me!

Milon Cirkel in Delft

Wil je een effectieve en efficiënte training in slechts 35 minuten? Probeer onze Milon cirkel training. Met twee rondes van 17,5 minuut, bestaande uit twaalf slimme, computergestuurde toestellen, waarvan zes cardio- en zes krachttoestellen, loop je elkaar nooit in de weg en heb je voldoende ruimte om te trainen. Elke krachttraining duurt 1 minuut per ronde met 30 seconden de tijd om te wisselen tussen de toestellen. Op een cardiotoestel (zoals crosstrainer of fiets) ben je 4 minuten intensief bezig. Spreekt dit jou aan? Kom langs bij onze fitness in Delft en probeer het uit!

Exclusieve sportschool in Delft

Afvallen, je fitter voelen, van een blessure afkomen of gespierder worden? Wat jouw doelstelling ook is, je zou misschien het liefste met een personal trainer sporten. Zodat je zeker weet dat je gemotiveerd blijft, de oefeningen op de juiste manier uitvoert en je doelstellingen behaalt. In onze luxe sportschool in Delfgauw hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Onze coaches begeleiden jou hier volledig in. Zij houden je gemotiveerd en zorgen dat je de oefeningen op de goede manier en op het juiste niveau uitvoert. Samen met anderen, jong en oud, train je op jouw eigen niveau en streef je naar jouw persoonlijke doelen. Dat maakt ons concept zo uniek! Volg een proefles in een van onze fitness en health clubs in Delft of omgeving én ontdek het zelf!

sportschool Delft fitness Delft

Ouderen sportschool in Delft

Hoe jong of oud je ook bent, sporten is belangrijk op iedere leeftijd. Daarom bieden wij voor 60-plussers speciale groepslessen en fitness voor ouderen in Delft. Onze ervaren trainers begeleiden je zodat jij veilig je fitnessdoelen kunt behalen. Of je nu beginner of al ervaren bent, de coaches passen de training volledig aan naar jouw niveau of eventuele blessures. Kom langs en ontdek hoe jij onder begeleiding en in een ontspannen setting kunt werken aan een gezonder en sterker lichaam.

Neem contact op met Health Me

    Naast onze locatie in Delft bieden wij onze fitnesslessen ook aan in Westland, Wateringen, Rijswijk , Nootdorp en Den Haag.
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy