Sterk

Wil jij je sterk en fitter voelen?

Kost het jou veel moeite om dingen te tillen of verplaatsen? Of ben je snel uitgeput? Door een blessure of na een lange tijd thuis te hebben gezeten kan het zijn dat jij je minder sterk voelt.

Door de afname van je spierkracht zul je minder sterk zijn. Bij Health Me gaan we samen met jouw aan de slag met het verhogen van je spierkracht. Met de trainingen van het Milon concept ga jij het volgende resultaat zien:
Je voelt je fitter en sterkerJe bouwt meer spierkracht op30% effectiever is dan een traditionele training

Sporten doe je niet alleen

Bij Health Me kijken we goed naar je wensen. Samen met je eigen coach ga je aan de slag met jouw gestelde doelen. Sporten doen wij in een sessie van 35 minuten. Op 12 verschillende toestellen leg je onze Milon Cirkel af. Met een persoonlijke polsband worden de toestellen ingesteld op jouw maat.

Meld je aan!

Wil jij je fitter en sterker voelen? Meld je dan aan voor een power boost!

Wat vertellen leden over ons?

"Ik heb mijn eerste fase in the pocket. Mijn rugklachten zijn verminderd en zelfs de pijn van mijn hielspoor is minder. Ik had nooit gedacht dat ik het vol zou houden maar het voelt heel goed!"
Henna
"Het is een feestje om te komen hier en het is altijd gezellig. Ik merk dat mijn conditie beter wordt en mijn buik wordt steeds sterker."
Esmeralda

Meld je hieronder aan voor een gratis try out bij Health Me

    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy