Pijn- en klachtbestrijding

Rusten is roesten!

Al langere tijd last van nek-, rug of knieklachten? Dan ben je waarschijnlijk gestopt met sporten. En dat is niet vreemd want als reactie op pijn ben je snel geneigd rust te houden. Maar dit is eigenlijk niet de juiste manier van pijnbestrijding. Tijdelijke ontlasting is gewenst, maar stoppen met bewegen en sporten zal ervoor zorgen dat spieren afbreken. Hoe minder spierweefsel des te minder gewrichten worden ondersteund! Meer bewegen kan ook overgewicht, obesitas, suikerziekte en depressies tegen te gaan. Één ding is zeker: meer bewegen zorgt ten aller tijden voor minder pijn.

Startgesprek

Pijnbestrijding bij Health Me

Bij Health Me ga je samen met een coach aan de slag met de ‘5 FIVE mobiliteitstraining’ en ‘JUK (juist uitgevoerde krachttraining)’. Dit doe je allemaal met de Milon Cirkel. Inmiddels hebben wij al veel leden/patiënten van hun lichamelijke klachten afgeholpen. Meld je nu aan en wij zorgen dat jij binnenkort klachten vrij kunt bewegen!
Health Me zorgt voor de juiste begeleiding voor jouw blessure!

Het degeneratieproces van de spieren bij niet trainen

Fase 1: 25-45 jaar

(Beginnende) rugklachten

Fase 2: 40- 60 jaar

Artrose slijtage in gewrichten + verminderde mobiliteit

Fase 3: 60+ jaar

Hulpbehoevend. Denk hierbij aan een loopstok, rollator etc.

Fase 4: Vasculaire dementie

Vergeetachtig, traag van begrip, niet kunnen multitasken, dementeren

Wat vertellen leden over ons?

"Ik heb mijn eerste fase in the pocket. Mijn rugklachten zijn verminderd en zelfs de pijn van mijn hielspoor is minder. Ik had nooit gedacht dat ik het vol zou houden maar het voelt heel goed!"
Henna
"Het is een feestje om te komen hier en het is altijd gezellig. Ik merk dat mijn conditie beter wordt en mijn buik wordt steeds sterker."
Esmeralda

Meld je hieronder aan voor een gratis try out bij Health Me

    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy