Sportschool Nootdorp

Sportschool Nootdorp

Zoek je naar een goede sportschool in Nootdorp? Sporten in Nootdorp doe je bij Health Me. Ons fitnesscenter biedt goede begeleiding en moderne en slimme apparatuur. Wat jouw sportdoel ook is, afvallen, spierkracht opbouwen of een betere conditie krijgen, met ons unieke concept werk je op jouw eigen niveau, maar wel gezellig in groepsverband aan jouw persoonlijke doelen. Wat ons concept zo bijzonder maakt is dat je in slechts 35 minuten een effectieve full body work-out doet. Meld je nu aan voor een proefles bij jou in de buurt en ervaar de unieke fitnesservaring van Health Me!

Milon Cirkel training in Nootdorp

Train jezelf in slechts 35 minuten fit en slank met onze Milon Cirkel training. De Milon Cirkel is een efficiënte maatwerk trainingsmethodiek, waarbij je conditie en spierkracht afwisselt in een computergestuurd fitnesscircuit. Het circuit bestaat uit 12 fitnesstoestellen, waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Iedere krachttraining duurt 1 minuut per ronde en bij de cardio-toestellen (bijvoorbeeld een fiets of crosstrainer) ben je 4 minuten intensief bezig. Vervolgens heb je tussen iedere ronde 30 seconden de tijd om te wisselen. Zo loop je jouw medesporter nooit in de weg. Met de Milon Cirkel trainingsmethode behaal jij jouw doelen sneller en heb je minder snel last van blessures door verkeerd gebruik van de apparaten. Spreekt dit jou wel aan? Volg een proefles in een van onze fitness en health clubs in Nootdorp of omgeving én ontdek het zelf

sportschool nootdorp

Luxe sportschool in Nootdorp

Sport jij het liefst met een personal trainer? Onze sportschool nabij Nootdorp is in dat geval de perfectie keuze voor jou. Voordat je bij ons aan de slag gaat, meten we via een bodyscan alle scharnierpunten van het lichaam. De toestellen stellen we hier vervolgens precies op in. Jij hoeft alleen jouw polsband te scannen bij het fitnessapparaat en de machine past zich aan naar jouw instellingen en niveau. Daarnaast zijn onze enthousiaste fitnessinstructeurs altijd aanwezig om jou te motiveren en te aanwijzingen te geven waar nodig. Doel bereikt? Dan stellen we samen een nieuw doel op en passen we jouw trainingsschema hier weer op aan.

Health Me vlakbij Nootdorp

In onze Health Me fitnessclub vlakbij Nootdorp train jij je al in 35 minuten fit, slank en sterk. Onze sportschool is open voor iedereen die niet veel tijd kwijt wil zijn aan sporten, snel resultaat wil zien en persoonlijke aandacht belangrijk vindt. Met onze trainingen werk je niet alleen aan een mooier lichaam of betere conditie, wij maken sporten ook gezellig, doordat we het kleinschalig houden en trainen in groepsverband. Extra hulp nodig, zoals een voedingsplan op maat? Ook hier helpen we je graag bij. Ben je 60 jaar of ouder en sport je het liefst met leeftijdsgenoten? Naast onze normale trainingen bieden we speciale groepslessen voor ouderen. Kom gerust eens langs en ervaar hoe jij onder goede begeleiding en in een gezellige sfeer kunt werken aan een gezonder en sterker lichaam.

Neem contact op met Health Me

    Naast onze locatie in Nootdorp hebben wij ook locaties in en rond Westland (Naaldwijk), Rijswijk, Delfgauw, Voorburg en Delft.
    Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

    Contact

      @ 2023 Health Me • Algemene voorwaardenPrivacy Policy